Smještaj Casa Garibaldi

 

Kuća za odmor Casa Garibaldi

Za sve ljubitelje djevičanski netaknute prirode u srcu središnje zelene Istre podno srednjovjekovnog gradića Sovinjak u malom selu Pračana nalazi se kuća za odmor Garibaldi.

Želite li se buditi uz pijev ptica, u proljeće brati šparoge, gljive i samoniklo ljekovito bilje ovo je mjesto storeno za vas.
Povratak prirodi, nesvakidašnji krajolici, zeleni brežuljci okrunjeni srednjovjekovnim gradićima Buzet, Roč, Hum, Draguć, Vrh, Sovinjak, Oprtalj, Zrenj, Grožnjan, i Motovun nalaze se u krugu od 10 do 15 km. Za šetače, bicikliste, planinare i avanturiste tu je i Vinska cesta i Cesta maslinovog ulja.
Lječilišno-rekreacijski welness centar Istaske toplice, još od antičkih vremena poznate kao izvor ljekovite termalne vode, udaljene su svega 8 km.

Otkriti središnju Istru nezaboravno je iskustvo i tko je jednom tu boravio zasigurno će poželjeti vratiti se u taj zeleni brežuljkasti raj.
Svako selo ovdje krije svoju posebnost, svaki gradić svoj restorančić ili konobu u kojima možete uživati u istarskim specijalitetima kao što su pršut, šparoge, maslinovo ulje i vino.
Kao krunu svega možete kušati svijetski poznati istarski bijeli i crni tartuf čije je stanište upravo na ovom području.

Kuća za odmor Garibaldi izgrađena je 1905. god. a u potpunosti je renovirana 2010. god.
Prilagođena je potrebama suvremenog čovjeka u svrhu pružanja usluge smještaja za 4-6 osoba.
Za izgradnju kuće korišteni su prirodni materijali kamen i drvo što cijelom objektu daje posebnu atmosferu.

Na raspolaganju su 2 dvokrevetne sobe uz mogućnost upotrebe 2 pomoćna ležaja, 2 kupaonice i 1 WC, veliki dnevni boravak sa kaminom, blagovaonica i opremljena kuhinja, te velika natkrivena terasa sa roštiljem.
Kuća je okružena sa 3.000 m2 privatnog posjeda koji je na raspolaganju gostima. U sklopu kuće nalazi se i parkirališni prostor.

Za ljubitelje golfa na udaljenosti od desetak kilometara, ispod grada Motovuna nalazi se golf igralište.
Zaželite li se okupati u predivnom Jadranskom moru, najbliža plaža je udaljena svega 25 minuta vožnje automobilom.

Cjenik

Cjenik Casa Garibaldi

Informacije

MOB: +385 (91) 381 1241

E-mail: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Galerija

Aller au haut